www.musiclightmarket.com

Yürütülen Operasyonlar
E-ticaret Sitesi yazılımı  ve Kurulumu , E-ticaret Sitesi Yönetimi, Pazaryeri Kurulumu ve Yönetimi, Sosyal Medya Kurulumu ve Yönetimi

Music Light Market

Dinakord Firması, 50 yıldır Ses ve Işık sektöründe liderliğini sürdürüyor. Müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmak için özveriyle çalışan bu marka, Musiclightmarket.com adresindeki perakende müşterilerine de hizmet veriyor.

E-Ticaret Sitesi Yazılımı ve Yönetimi

Dinakord Firması için özel olarak geliştirdiğimiz e-ticaret sitesi, kullanıcı dostu arayüzü ve güvenli altyapısıyla ön plana çıkıyor. Ürün kategorileri, hızlı ödeme yöntemleri ve müşteri hesapları gibi özelliklerle müşterilerin alışveriş deneyimini mükemmelleştiriyoruz. Ayrıca, e-ticaret sitesinin yönetimini de üstleniyoruz.

Pazaryeri Entegrasyonları ve Yönetimi

Dinakord Firması, farklı pazaryerlerinde de aktif olarak satış yapıyor. Amazon, Trendyol, Hepsiburada gibi büyük platformlarda ürünlerini başarıyla sergiliyor. Pazaryeri entegrasyonları ve yönetimi sayesinde müşterilerine geniş bir kitleye ulaşma fırsatı sunuyoruz.

Dinakord Firması’nın sosyal medya hesaplarını yöneterek marka bilinirliğini artırıyoruz. İçerik stratejileri, etkileşim yönetimi ve kampanyalarla müşterileri sürekli bilgilendiriyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

Dinakord Firması ile çalışan müşterilerimizin memnuniyeti, referanslarımızın en büyük gururu.

Markanızı dijitale taşımak ve doğru temsil edilmek için bizimle iletişime geçin.

En son haberlerimiz hakkında bilgi edinmek
için abone olun.

Shop
My account